Mijn afgelopen posts zijn allemaal van technische aard geweest, en vandaar ook in het Engels, maar om toch even een ander geluid te laten horen, bij deze.

Gistermiddag ben ik naar Plein is fijn geweest. Het Clausplein, waar op 5 November 2011 Occupy Eindhoven begon, was de plaats waar gister enkele mensen die actief zijn geweest binnen de Eindhovense Occupy-beweging de fietsers opwachtten die op weg zijn naar het Griekse Athene. Het is de bedoeling dat deze fietsers daar op 12 Mei aankomen om deel te nemen aan een grote demonstratie aldaar. Deze fietsers waren afgelopen maandag vanuit Groningen vertrokken, en gisteren dus in Eindhoven geärriveerd. Als je meer over deze fietsers wil weten, dan verwijs ik je door naar hun website.

Na een tijdje werd het Clausplein toch was frisjes. Ja, gister heel de dag bewolkt. En vandaag zie ik een zonnetje schijnen. Maar ja, het is dan ook zondag vandaag, nietwaar? Afin, dus, nadat we op zoek naar de warmte een café hadden gevonden en daar enkele uren hadden doorgebracht, was uiteindelijk ook de laatste fietser aangekomen.

Maar goed… na een gezellige middag op het Clausplein en in de kroeg, was het ‘s avonds tijd voor wat anders. Lotte vertelde me dat die avond de mantra-band Namaste MantraMusic een CD-presentatie voor hun début album “Life is a Secret” hield. Dus na wat gegeten te hebben in de Hoek, zetten we koers richting de Aquamarijn.

Nu kende in de Aquamarijn wel van naam. Ik zie regelmatig aankondigingen van hun evenementen ophangen op de prikborden op mijn universiteit. Ik denk dan wel van leuk, daar moet ik heen. Ik maak er zelfs een foto van, maar als puntje bij paaltje komt, ik was er nog nooit geweest.

Afin…. het was gister een leuke dag, en vandaag… ben ik bezig geweest met het überhaupt werkend krijgen van de software die ik voor een assignment van het vak Software Evolution moet gebruiken. Nu dat geheel werkt, zie mijn vorige post… is het tijd om toch echt eens iets te gaan doen… maar om eerlijk te zijn… heb ik mijn neus er een beetje van vol… dus denk ik dat ik nu een stuk tekst ga lezen voor een filosofievak, en na het eten verder te kijken.

« »