De FEID was een totale mislukking.
Maja, ga het toch wel ff helemaal vertellen:
Om half tien vertrok ik op 22 augustus richting Sittard. En in sittard kom ik de rest tegen en gaan we dus met de inercity naar Eindhoven. Bij de HID werden we nog opgehaald, hier moesten we ‘raden’ waar we heen moesten. En dan op school aangekomen, moesten we ons inschrijven, maar waar ? Toen we gingen vragen aan een tafel, dat ons op een inschijfbalie leek, bleek dat we dat niet voor het inschrijven was, alleen voor de slaapplek. Dus toen vonden we iets dat wel op een inschijfbalie leek, en toen bleek al dat het inschrijven per opleiding ging, maar onze opleidingen waren er niet tussen. Fantastisch, we werden dus al in verschillende groepen gezet. Nou, en toen maar eens vragen bij een infopunt. Dus, ik moest me binnen gaan inschrijven, en daar was …. niemand !  (De anderen waren ondertussen naar ergens anders gestuurd)
Dus werd ik weer terug gestuurd naar waar ik eerst was, bij de slaapplaatsen, nou en na daar nog wat liggen praten, kreeg ik daar van iemand een ‘gevonden’ T-Shirt …
ja echt, een gevonden t-shirt, en kon ik mijn slaap spullen daar laten. Nou en dan werd ik naar een lokaal in het eerste gebouw weer gestuurd, en daar gaat iemand bellen, en blijkt dat de groep waarbij ik was ingedeeld, al lang pleite was, naar iets dat de scala heet. In een tasje dat ik kreeg zat ook een landkaartje, en daarop hadden ze nog aangegeven waar het was, maar daat klopte ook niet al te veel van, was daar wel in de buurt, bij het een of ander hotel, vraag ik iemand, die stuurt me een staat in, en in die staat vraag ik verder, word ik weer terug gestuurd naar dat hotel, om daar maar verder te vragen, schiet ook echt op !! nou ja,
dan maar bellen, blijken ze bij de hoek, in het cafe staatje te zitten, dus ik daarheen, en ook was eten. He, heb de rest gevonden. Nou, na het eten gingen we naar de Tipsy Duck, en er werd niks anders gedaan dan gezopen, en ik zat me daar een beetje dood te vervelen, is de FEID niks anders dan een dag zuipen met een groep van droogkloten ? nou ja, ben dus ondertussen een paar keer buiten geweest, eens bij andere cafés kijken, maar die waren dicht of leeg. Niks te doen dan me te vervelen, maja, toen kwam ik de rest tegen met wie ik daar was, en die vonden er ook niks aan en gingen naar huis.
Hun werden opgehaald, en ik moest met de trein. Dus ging ik weer naar de school om de slaap spullen op te halen, en op school kwam ik nog iemand tegen, die ook met de slaapspullen op weg naar huis was, dus er waren dus toch nog meer mensen eens. Nou en dan de NS … vertraging… trein komt dus alvast een kwartier te laat, en onderweg bleef hij ook nog stil staan,  omdat de trein die ervoor ‘zat’ ‘iets’ geraakt zou hebben,
de manier van omroepen was al … een ramp …. Nou ja, en toen het ding eindelijk in Sittard aankwam, moest ik nog eens een uur wachten op mijn stoptrein … een treinreis die normaal een uur duurt, duurde nu dus zo’n 3 uur …

« »