Ik schijf maar weer eens wat … ja … ik zou moeten leren voor die klote wiskunde, want ik moet dinsdag herre … had een 4,3 … moet morgen nog vragen of ik dan de auto kan….

Nou en dan nu, zit ik hier, als ik in de trein zit of zo, heb ik een heel verhaal in mijn hoofd, maar als ik hier voor mijn beeldscherm zit … weet ik niet wat ik typen moet :P

Ik ben gek!

Maar ja … een beetje over de stage dan … Jean is vandaag dus naar de Bruynzeel geweest om die motor van hun door te meten. nu blijkt dat dat ding het dubbele trekt, of anders gezegt, ik moet nu een 24 volt acculader maken, ipv een 12 volt lader … dus is alles wat ik gemeten heb voor niks geweest ? nou ja… ik ga die zooi dan maar snel ombouwen naar stage verslag … iets waar ik niet goed in ben, verslagen maken en zo…. ook bij de projecten op school. Ik houd me bezig met de software of een beetje hardware ook wel, maar verslagen typen of zo … laat ik aan anderen over … (evi in het laatste project)

Maar ja … na de stage ben ik weg bij de leeuwenborg in Sittard … dan wordt het Fontys in Eindhoven… en ik heb al van Mullie gehoord dat het daar een ergere zooi is dan bij de Leeuwenborgh (is dat mogelijk ?!?!)

Nou ja, en dan wat er op het skyos forum gaande is, nou ik plaats maar de links en zie het zelf !
http://thom-holwerda.blogspot.com/2005/04/sad-but-it-has-to-be-said.html
http://www.skyos.org/board/viewtopic.php?t=19698
En op de BeShare zijn er ook de reacties geweest op dat nieuws.

Maar ja , nu weet ik dus niet meer wat ik typen moet …:P

Ik ben Gek

« »